Boot huren grachten Amsterdam

Boot huren grachten Amsterdam? Zoek niet verder. Rederij Prinsengracht is dé rederij om jouw boot te huren. Wij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van cruises met mooie klassieke salonboten door de Amsterdamse grachten. Ons motte luidt “Cruise with a Smile”; we gaan er dan ook voor zorgen dat jullie cruise helemaal naar wens is.

Boot huren grachten Amsterdam - Rederij Prinsengracht
Salonboot huren Amsterdam doe je bij Rederij Prinsengracht
Salonboot huren Amsterdam sunset

Boot huren grachten Amsterdam met een arrangement

Wil jij een boot huren om door de grachten van Amsterdam te varen? Bij Rederij Prinsengracht heb je al een all inclusief drank arrangement vanaf € 32,50. Dit is inclusief schipper, huur salonboot en onbeperkt bier, wijn en fris! Tevens hebben wij ook andere drank arrangementen of eet arrangementen. Denk bijvoorbeeld aan een compleet verzorgd diner op de grachten, of een Gintonic Cruise.

 

Bij Rederij Prinsengracht ontzorgen wij jou volledig. Tevens hebben wij de laagste prijsgarantie! Bekijk hier onze arrangementen:

Arrangementen

Ook voor jouw gelegenheid huur je een boot om door de Amsterdamse grachten te varen!

Wil jij voor jouw gelegenheid een boot huren om in de Amsterdamse grachten te varen? Bij Rederij Prinsengracht maken we van iedere gelegenheid een feestje. Of je nou een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest wilt organiseren, bij ons weet je zeker dat het een geslaagde dag wordt. We richten de boottocht in zoals jij dat wenst. Open bar? Een compleet verzorgd buffet? Live-muziek aan boord? Alles is mogelijk!

Populaire gelegenheden

De 7 zekerheden van Rederij Prinsengracht

Jouw bedrijfsuitje wordt ingericht zoals jij dat wilt.

Hiernaast zijn er bij Rederij Prinsengracht een aantal zekerheden.

  • Cruise with a smile.  Lokale schippers, leuke hostessen
  • Een opstaplocatie naar keuze
  • Alle moderne faciliteiten zijn aan boord (o.a. toillet, geluidsinstallatie met microfoon, 220 volt, verwarming in de winter, open ramen en dek in de zomer)
  • Laagste prijsgarantie & geen reserveringskosten
  • Slecht weer garantie; dak kan open, dak kan dicht – altijd droog!
  • Jouw wensen staan centraal
  • Een onvergetelijke ervaring op de Amsterdamse grachten!

Vraag direct een offerte aan, dan stellen wij jouw ideale cruise samen!