Luxe boot huren Amsterdam

Wil jij een luxe boot huren in Amsterdam? Luxe boten met uitstraling en ambiance? Dat komt goed uit. Want wij verhuren prachtige klassieke salonboten voor de scherpste prijs van Amsterdam. Al onze luxe boten behoren tot het varend maritiem erfgoed van Nederland. Onze salonboten zijn ook van alle gemakken voorzien. Zo hebben wij elektriciteit aan boord.  Verwarming, banken met zachte kussens erop en een wc aan boord. Mocht je dit willen, kan je je luxe salonboot aanvullen met een arrangement naar keuze. Natuurlijk kan het ook op maat.

Luxe boot huren Amsterdam met arrangement

Je kunt natuurlijk een luxe boot huren in Amsterdam om door de mooie grachten te varen. Dan betaal je een vaste prijs per uur, afhankelijk van de tijdsduur en de salonboot. Je kunt er ook voor kiezen om dit aan te vullen met een heerlijk arrangement. We hebben verschillende drank,- eet-, BBQ-,  en lunch arrangementen voor jou samengesteld. Uiteraard kan je ieder arrangement met eventuele extra’s aanvullen. Overleg even met ons. Dan kunnen we meedenken.

Arrangementen

Salonboot huren in Amsterdam voor iedere gelegenheid!

Veel van onze gasten huren een salonboot voor een teamuitje, bruiloft of verjaardagsfeest. Van iedere gelegenheid maken wij een speciale gelegenheid wanneer je bij ons een luxe boot huurt. Mocht je speciale wensen hebben voor jouw gelegenheid, dan kan je dit aangeven op het offerteformulier. Wij kunnen (bijna) alle wensen voor jou waarmaken!

Populaire gelegenheden

De 7 zekerheden van Rederij Prinsengracht

Jouw bedrijfsuitje wordt ingericht zoals jij dat wilt.

Hiernaast zijn er bij Rederij Prinsengracht een aantal zekerheden.

  • Cruise with a smile.  Lokale schippers, leuke hostessen
  • Een opstaplocatie naar keuze
  • Alle moderne faciliteiten zijn aan boord (o.a. toillet, geluidsinstallatie met microfoon, 220 volt, verwarming in de winter, open ramen en dek in de zomer)
  • Laagste prijsgarantie & geen reserveringskosten
  • Slecht weer garantie; dak kan open, dak kan dicht – altijd droog!
  • Jouw wensen staan centraal
  • Een onvergetelijke ervaring op de Amsterdamse grachten!

Vraag direct een offerte aan, dan stellen wij jouw ideale cruise samen!