Uitvaart per boot Amsterdam

Een uitvaart per boot via het water is in Amsterdam een persoonlijke, intieme ervaring. Op een mooie wijze een passend afscheid. Aan boord kan thee en koffie genuttigd worden. Bovendien zit iedereen naast de overledene. Enerzijds in klein danwel groot gezelschap. Tenslotte hebben wij mooi klassiek salonboten met uitstraling. De uitvaart via het water is een compleet andere beleving dan een uitvaart op de wal.

Begrafenis per boot naar begraafplaats in Amsterdam.

Een uitvaart per boot is een bijzondere gebeurtenis. Zeker een gelegenheid om de overledene op een mooie manier naar zijn laatste rustplaats te begeleiden. Vanuit het huis op de gracht. Of vanuit de kerk nabij de dichts bijzijnde steiger.  Het is een mooie ambiance en schept een bijzonder sfeer. Wij zijn gespecialiseerd in rouwvervoer via de grachten in de binnenstad van Amsterdam. Naar de begraafplaats of het crematorium.
Amsterdam heeft een aantal begraafplaatsen die aan het water zijn gelegen.
Voorwaarde voor een geschikte uitvaart per boot is de aanwezigheid van goede steigers. De samenwerking met de begraafplaats en begrafenisondernemer is ook belangrijk. Tenslotte moeten we veilig van boord kunnen gaan.
Uitvaart per boot vanaf de Duijf in Amsterdam
Uitvaart in Amsterdam op de Prinsengracht bij Amstelveld

As verstrooien op een boot

Wij krijgen steeds vaker de wens om as van de overledene te verstrooien per boot. Op onze salonboten bestaat deze mogelijkheid. U bepaald de plek en wij varen u daarnaar toe. Samen bepalen we de ceremonie.
In principe kun je overal op het openbare water as verstrooien. Dat kan op het IJ, of op de Amstel. Zolang het maar privé is. Formeel dient u die verstrooiing te melden. Dat kan in overleg met ons, de begraafplaats of het crematorium. Natuurlijk weet de begrafenisondernemer meestal ons daar in te begeleiden.

Onze uitvaartondernemers waar we graag mee samenwerken en ter aanbeveling

 

Lichtjes avond op Zorgvlied

Lichtjesavond Zorgvlied
Elke jaar, op kerstavond word de begraafplaats Zorgvlied prachtig verlicht. Dan wordt de traditionele lichtjesavond georganiseerd. Ook word er chocomel geschonken. Daarom is het een mooie manier om voor bezoekers hun overleden dierbaren te herdenken. Zeker zo vlak voor kerst. En is er voor kinderen een lichtsurprise.  Kaarsen en kerststrikken kunnen op de begraafplaats gekocht worden.Door de grote opkomst ontstaat er meestal verkeersdrukte. Daardoor er weinig ruimte tot parkeren. Rederij Prinsengracht biedt de mogelijkheid om vanuit de stad deze lichtjesavond te bezoeken.Dat kan middels een vaartocht over het water. En natuurlijk varen wij ook weer terug. In een gezellige sfeer.

De 7 zekerheden van Rederij Prinsengracht

Jouw bedrijfsuitje wordt ingericht zoals jij dat wilt.

Hiernaast zijn er bij Rederij Prinsengracht een aantal zekerheden.

  • Cruise with a smile.  Lokale schippers, leuke hostessen
  • Een opstaplocatie naar keuze
  • Alle moderne faciliteiten zijn aan boord (o.a. toillet, geluidsinstallatie met microfoon, 220 volt, verwarming in de winter, open ramen en dek in de zomer)
  • Laagste prijsgarantie & geen reserveringskosten
  • Slecht weer garantie; dak kan open, dak kan dicht – altijd droog!
  • Jouw wensen staan centraal
  • Een onvergetelijke ervaring op de Amsterdamse grachten!
  • En heb je nog vragen. Laat het ons weten

Vraag direct een offerte aan, dan stellen wij jouw ideale cruise samen!