Partyschip Amsterdam

Heb je iets te vieren? Organiseer je een feestje? Misschien heb je een bijzonder mijlpaal bereikt of  is er een andere reden voor een feestje. Kom dan aan boord bij het partyschip amsterdam! Bij Rederij Prinsengracht kan jij een partyschip huren voor iedere gelegenheid. Op maat of per arrangement toen de laagste kosten.

Boot huren grachten Amsterdam - Rederij Prinsengracht
Salonboot huren Amsterdam doe je bij Rederij Prinsengracht
Salonboot huren Amsterdam sunset

Het leukste partyschip van Amsterdam!

 Welke boot je ook mag kiezen, wij creëren het ideale partyschip voor jou feestje op de Amsterdamse grachten. Je kunt kiezen voor een sloep of een salonboot. Het voordeel bij Rederij Prinsengracht is dat wij altijd overdekt kunnen varen. Bovendien zijn onze boten verwarmd. Zodoende heb je een soort regengarantie. Want wie wil er nu op een natte boot zitten? Naast de open bar hebben wij diverse adressen op de grachten waar direct verse snacks besteld kunnen worden zoals bitterballen, vlammetjes etc. Maar ook diverse luxere hapjes zijn uiteraard mogelijk. Wij verhuren de klassieke partyschepen per uur of gecombineerd met een arrangement. In het laatste geval is dan de huurprijs al inclusive.

Arrangementen

Wat kun je verwachten bij het partyschip Amsterdam?

Een party is leuk maar onze arrangementen maken het nog leuker.

Bij Rederij Prinsengracht kunnen wij meer dan alleen de locatie en de drank verzorgen. Je kunt het partyschip uitbreiden door een van onze andere arrangementen of extra’s te boeken.

BBQ arrangement

Dat is een aanvulling op het partyschip met ook een open bar en met een heerlijk BBQ pakket klaargemaakt door onze eigen BBQ chef. Heerlijk voor in de. zomer.

Silent Disco

Ga heerlijk uit je dak met onze muzieksysteem en luister gezamelijk naar je eigen favorieten uit je eigen gekozen playlist. Voordeel is dat de buitenwacht geen lawaaioverlast ervaart. Met prachtige verlichte koptelefoons.

Wijnproeverij

Onder professionele begeleiding van onze huisleverancier ga je verschillende soorten wijnen ontdekken en leer je druivensoorten te herkennen. Kan per land of per regio, en geserveerd met een paar hapjes om de smaak te neutraliseren.

Accordeonist of zanger

Niets gezelliger om dan om een klassieke Amsterdamse  accordeonist of zanger aan boor die hebben. Het echte Mokumse gevoel. Allemaal lekker meezingen.

Wat zit er bij het Partyschip inbegrepen?

  • Vaartocht van 1,5 of 2 uur naar keuze.
  • Indien all inclusieve is er een open bar met onbeperkt wijn, bier en fris.
  • En het belangrijkste: de schipper, die je alle leuke plekjes kan laten zien.

 

De 7 zekerheden van Rederij Prinsengracht

Het partyschip wordt ingericht zoals jij dat wilt.

Hiernaast zijn er bij Rederij Prinsengracht een aantal zekerheden.

  • Cruise with a smile.  Lokale schippers, leuke hostessen
  • Een opstaplocatie naar keuze
  • Alle moderne faciliteiten zijn aan boord (o.a. toillet, geluidsinstallatie met microfoon, 220 volt, verwarming in de winter, open ramen en dek in de zomer)
  • Laagste prijsgarantie & geen reserveringskosten
  • Slecht weer garantie; dak kan open, dak kan dicht – altijd droog!
  • Jouw wensen staan centraal
  • Een onvergetelijke ervaring op de Amsterdamse grachten!

Vraag direct een offerte aan, dan stellen wij jouw ideale cruise samen!