Feestboot Amsterdam

Een privé feestboot huren in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.  Bij Rederij Prinsengracht kan jij een feestboot huren voor elke gelegenheid. Ook hebben wij verschillende arrangementen voor jou samengesteld en kan je ook een arrangement op maat laten maken. Wij bieden tevens de laagste prijsgarantie!

Boot huren grachten Amsterdam - Rederij Prinsengracht
Salonboot huren Amsterdam doe je bij Rederij Prinsengracht
Salonboot huren Amsterdam sunset

Dé feestboot van Amsterdam

Bij Rederij Prinsengracht kun je in Amsterdam de leukste feestboot huren. Heb jij binnenkort een bedrijfsuitje en wil je hiervoor een luxe feestboot huren? Een boot met faciliteiten. Of wil je een vrijgezellenfeest op de grachten organiseren? Een reünie?  Het kan allemaal bij Rederij Prinsengracht. Natuurlijk kun je ook een feestboot huren zonder een specifieke gelegenheid. Wij verhuren een feestboot per uur of gecombineerd met een arrangement. Dan is de huurprijs al inclusief.

Arrangementen

Alles is mogelijk bij de feestboot Amsterdam!

Op onze feestboot kan eigelijk alles. Alleen harde muziek is deze dagen uit den boze. Vandaar dat wij een “silent disco” systeem tot onze beschikking hebben om toch er een feest van te maken. En het leuk is! we hebben meerdere kanalen beschikbaar met verschillende muziek.  En als je een praatje wil maken met collega, vriend of vriendin dan zet je gewoon je koptelefoon af. Alleen maar lachen als je je gezelschap om je heen mee hoort zingen. Verder zijn er op alle boten een toilet aanwezig als ook een verwarming. Enjoy the cruise!

De 7 zekerheden van Rederij Prinsengracht

Jouw feestboot wordt ingericht zoals jij dat wilt.

Hiernaast zijn er bij Rederij Prinsengracht een aantal zekerheden.

  • Cruise with a smile.  Lokale schippers, leuke hostessen
  • Een opstaplocatie naar keuze
  • Alle moderne faciliteiten zijn aan boord (o.a. toillet, geluidsinstallatie met microfoon, 220 volt, verwarming in de winter, open ramen en dek in de zomer)
  • Laagste prijsgarantie & geen reserveringskosten
  • Slecht weer garantie; dak kan open, dak kan dicht – altijd droog!
  • Jouw wensen staan centraal
  • Een onvergetelijke ervaring op de Amsterdamse grachten!

Vraag direct een offerte aan, dan stellen wij jouw ideale cruise samen!