Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/jupiter-donut/includes/helpers/minify/src/Minifier.php on line 227 Salonboot huren Amsterdam? Laagste prijsgarantie! Boek direct online!

Salonboot Huren Amsterdam

Salonboot huren Amsterdam? Zoek niet verder. Bij Rederij Prinsengracht kan jij een salonboot huren voor iedere gelegenheid. Ook hebben wij verschillende arrangementen voor jou samengesteld.  Maar je kan je ook een arrangement op maat laten maken. Wij bieden tevens de laagste prijsgarantie en denken met je mee! Onze salonboten bieden ruimte aan tot wel 60 personen en zeer geschikt voor tal van gelegenheden. Onze prijzen zijn inclusief een ervaren schipper en gastvrouw die het gastheerschap zeer goed verstaan. Hospitality nis key op onze salonboten

Salonboot huren Amsterdam - Rederij Prinsengracht
Salonboot huren Amsterdam doe je bij Rederij Prinsengracht
Salonboot huren Amsterdam sunset

Salonboot huren Amsterdam gecombineerd met een arrangement

Altijd Amsterdam eens willen ontdekken vanaf het water? . Heb jij binnenkort een bedrijfsuitje en wil je hiervoor een luxe salonboot huren? Of wil je een borrel / vrijgezellenfeest op de grachten organiseren? Dat kan allemaal bij Rederij Prinsengracht. Natuurlijk kun je ook een salonboot huren zonder een specifieke gelegenheid. Dan heb je de keuze een klassieke salonboot per uur te huren.  Maar dat kan ook gecombineerd met een arrangement.  Dan is de huurprijs al inclusief. Bijvoorbeeld met en hapje en een drankje.

Arrangementen

Salonboot huren Amsterdam voor iedere gelegenheid!

Onze salonboten behoren allemaal tot het maritiem varend erfgoed van Nederland. De historie straalt er vanaf. Vroeger waren deze boten de Mega Yachts van hun tijd. Gebouwd voor de gegoede klasse en die luxe uitstraling hebben deze salonboten nog steeds. Voorzien van de modernste faciliteiten en dan toch een charmante cruise in stijl. Bekijk eens onze arrangementen en je begrijpt waarom dit zo leuk is om te doen in de grachten van Amsterdam.

Populaire gelegenheden

Tips en vragen bij het huren van een Salonboot

Hierbij een aantal tips voordat je een salonboot in Amsterdam gaat huren. Amsterdam is een enorm gezellige stad. En er zijn vele manieren om een boot te huren. Open boten, gesloten boten, goedkope boten en luxe boten. Hoe je een salonboot kan gaan huren kun je hier lezen.  Maar voor je gaat boeken of informeren is is het wellicht handig om over de volgende zaken na te denken. Het zijn tips maar ook zaken die reders vooraf zullen gaan vragen.

 • Met hoeveel mensen wil je gaan varen?
 • Wat wil je precies doen? Is het een diner? Gaat het om een bedrijfsuitje? Een vrijgezellenfeest? Laat het weten.
 • Met wat voor boot en soort boot wil je varen? Met welke faciliteiten?
 • Wil je droog varen? Een overdekte boot of open boot?  Kijk eens naar een slecht weer garantie? 
 • Wil je zelf varen of zoek je een boot met een schipper?
 • Heb je nagedacht over je budget? Denk ja over wat je wil uitgeven.
 • Hoe lang wil je varen?
 • Waar zou je willen op- en afstappen? Je zou ook kunnen vertrekken van een restaurant aan het water.
 • Wat voor catering had je in gedachte? Wij hebben all-inclusive drankarrangementen en eetarrangementen.
 • Vraag altijd wie de eigenaar is van de boot. Er zijn veel tussenpersonen op de markt. Dat werkt meestal prijsverhogend en dan is er geen directe communicatie! Let daar goed op.

Zo zijn er wel meer zaken. Kijk voor het overige even op onze veelgestelde vragen

De 7 zekerheden van Rederij Prinsengracht

Jouw bedrijfsuitje wordt ingericht zoals jij dat wilt.

Hiernaast zijn er bij Rederij Prinsengracht een aantal zekerheden.

 • Cruise with a smile.  Lokale schippers, leuke hostessen
 • Een opstaplocatie naar keuze
 • Alle moderne faciliteiten zijn aan boord (o.a. toillet, geluidsinstallatie met microfoon, 220 volt, verwarming in de winter, open ramen en dek in de zomer)
 • Laagste prijsgarantie & geen reserveringskosten
 • Slecht weer garantie; dak kan open, dak kan dicht – altijd droog!
 • Jouw wensen staan centraal
 • Een onvergetelijke ervaring op de Amsterdamse grachten!

Vraag direct een offerte aan, dan stellen wij jouw ideale cruise samen!