Vergaderlocatie Amsterdam

Zoek je een unieke inspirerende en bijzondere vergaderlocatie? Zoek niet verder. Rederij Prinsengracht is ideale parij voor inspiratie  en brainstormen. Ten eerste hebben wij jarenlange ervaring in het verzorgen van unieke en inspirerende  rondvaarten. Ten tweede varen wij met mooie elektrische stille  klassieke salonboten door de Amsterdamse grachten. Geheel stille boot!  Brainstormsessies. Geen betere vergaderlocatie. Eeen vanm de beste vergaderlocaties in Amsterdam.  Zoals gezegd gaan we er dan ook voor zorgen dat jullie vergadering geheel naar wens is.

Overzicht van unieke vergaderlocaties Amsterdam

Inspirerende vergaderlocatie met een arrangement

Wil jij een boot prive rondvaart door de grachten van Amsterdam te varen? Tijdens een rondvaart bij Rederij Prinsengracht heb je een all inclusief drank arrangement. Samengevat is dat inclusief schipper, huur prive salonboten en open bar met bier, wijn en fris! Ook hebben wij andere prive drank arrangementen of eet arrangementen. Bijvoorbeeld een compleet verzorgd prive diner op de grachten. Of een salonboot met heerlijk broodjes of een Gintonic Cruise.

 

Bij Rederij Prinsengracht ontzorgen wij jou volledig. Bekijk hier onze arrangementen:

Arrangementen voor een vergadering

Kom bij ons brainstormen. Inspirerende vergaderlocaties

Wil jij voor jouw vergadering een privé vergaderlocatie huren? Wil je geinsprireerd worden.? Brainstormen? Iets unieks met op de achtergrond de Amsterdamse grachten? Bij ons kun je prive vergaderen !   Bovendien verzorgen wij ook drankjes eten, diners of buffetten. . Open bar? Een compleet verzorgd buffet? Live-muziek aan boord? Alles is mogelijk! Uiteraard hebben wij zeer luxe salonboten

Populaire gelegenheden

De 7 zekerheden van Rederij Prinsengracht

Jouw bedrijfsuitje wordt ingericht zoals jij dat wilt.

Hiernaast zijn er bij Rederij Prinsengracht een aantal zekerheden.

  • Cruise with a smile.  Lokale schippers, leuke hostessen
  • Een opstaplocatie naar keuze
  • Alle moderne faciliteiten zijn aan boord (o.a. toillet, geluidsinstallatie met microfoon, 220 volt, verwarming in de winter, open ramen en dek in de zomer)
  • Laagste prijsgarantie & geen reserveringskosten
  • Slecht weer garantie; dak kan open, dak kan dicht – altijd droog!
  • Jouw wensen staan centraal
  • Een onvergetelijke ervaring op de Amsterdamse grachten!

Vraag direct een offerte aan, dan stellen wij jouw ideale cruise samen!

13524 13519