Overdekte boot huren Amsterdam

Bij Rederij Prinsengracht huur je altijd een overdekte boot huren met slecht Je zou kunnen spreken van een slecht weerweer garantie. Want al onze boten zijn verwarmd en overdekt. Maar het mooie is dat ze ook geheel open kunnen. Dus met mooi weer kun je ook in de zon zitten. De verwarming is zo aan en de ramen en het dak kunnen meteen geheel of gedeeltelijk geopend worden. Voor een borrel, diner of enige ander arrangement.

Voordelen bij een overdekte boot huren!

  • Altijd droog en verwarmd
  • Dak van onze salonboten kunnen geheel of gedeeltelijk open
  • Ramen kunnen er heel of gedeeltelijk eruit
  • Rokers (indien geen bezwaar) kunnen bij het raampje roken.
  • Oudere passagiers kunnen beschut tegen de wind zitten.
  • Daardoor een slecht weer garantie
  • Om toch maar te benoemen: Bij huren van open boten loop je altijd een risico. Vooral bij het Amsterdam Light Festival in de winter. Kan erg koud zijn!

Opstap locaties Amsterdam voor het huren van een overdekte boot

Wil je een salonboot huren in Amsterdam en ben je benieuwd op welke locatie je op kan stappen? Bij Rederij Prinsengracht kan je op onderstaande locaties opstappen. Staat jouw gewenste locatie hier niet bij? Neem dan even contact op, dan kijken we wat er mogelijk is.

Er zijn in Amsterdam veel steigers die de rondvaart mag gebruiken voor het op- en aflaten stappen van passagiers. Sterker nog, er bestaat een steigerplan waarin gesteld word dan het aantal steigers (opstaplocaties) uitgebreid gaat worden. Dat is heel mooi want sommige steigers zijn zeer populair en soms bezet. De ene opstaplocatie is de andere niet, dus overleg is altijd handig.

Nadat je een aanvraag hebt gedaan, nemen we contact met jou op om onder andere de opstaplocatie te bepalen. We kijken samen wat voor jou het gemakkelijkst is!