Prive rondvaart Amsterdam

Prive rondvaart in Amsterdam? Dat kan bij Rederij Prinsengracht. Bij ons huur je een luxe prive boot voor de scherpste prijs van Amsterdam! Natuurlijk een boot met schipper. Want onze prive boten zijn luxe salonboten met uitstraling en ambiance.  Bovendien kun je deze prive rondvaart aanvullen met een arrangement! Of op maat. Kan ook. Onze privé salonboten zijn van alle gemakken voorzien. Zo is er elektriciteit aan boord, een wc, een muziekinstallatie en meer! Heb je speciale wensen? Bij ons is alles mogelijk!

Prive rondvaart in Amsterdam met arrangement?

Een arrangement toevoegen aan de huur van jouw privé boot? Daar zijn wij de specialist in! Wij bieden verschillende drank arrangementen.  Zoals het borrel arrangement. De Gintonic cruise. De champagne cruise of de wijn cruise. Daarnaast kan je ook kiezen voor een eet arrangement. Wij hebben verschillende buffetten voor jou samengesteld.  Bovendien kan je in de zomer ook genieten van een heerlijke BBQ boot of een drie gangen diner aan tafel. Rondvaren door de grachten in je privé boot. Vervolgens maak je een boottocht langs de restaurants je voor- hoofd- en nagerecht. Warm en vers aan boord. Heerlijk dineren op een salonboot met kroonluchters.  Mocht je dieetwensen of allergieën hebben, dan houden wij hier natuurlijk rekening mee!

Arrangementen

Prive rondvaart in Amsterdam met eten

Tijdens een prive rondvaart in Amsterdam is het heerlijk om iets van eten erbij te hebben. Misschien wil je alleen wat borrelhapjes zoals kaas of nootjes. Uiteraard hebben we nog meer.  Wat dacht je van bitterballen, pizza’s, luxe hapjes, of zelf oesters? Vraag naar ons foodbook voor de mogelijkheden.

En bovendien kun je zelf dineren op de salonboot. Een heus diner ala cart. Of een buffet op een salonboot. In overleg kunnen we kijken wat het beste bij jou past

Prive rondvaart in Amsterdam met drank

Tijdens een prive rondvaart in Amsterdam serveren wij verschillende drankjes. Van Heineken bier, speciaal bieren tot onzevruchtensappen sappen en frisdranken. Het zijn de (mousserende) wijnen en Champagne die het onderscheid maken. Wij hebben een fantastische samenwerking met onze zeer bekende wijnleverancier die wijn op maat levert.

In overleg kunnen we de drankjes bepalen. Champagne met oesters. Dat kan! 

Een privé boot huren voor iedere gelegenheid!

Ook voor jouw prive rondvaart kan je bij Rederij Prinsengracht een privé boot huren. Een salonboot van 2 tot 12 personen of een salonboot tot 40 personen. Zo zijn wij specialist in het organiseren van privé boot cruises voor iedere gelegenheid. Van bedrijfsuitje tot bruiloft, van vrijgezellenfeest tot jubileum.  Bovendien kunnen wij ook iets speciaals toevoegen.  “Ik-hou-van-Holland” spelen aan boord? Een Silent-Disco? Accordeonist of tenor aan boord? Natuurlijk is alles mogelijk!

Populaire gelegenheden

De 7 zekerheden van Rederij Prinsengracht

Jouw bedrijfsuitje wordt ingericht zoals jij dat wilt.

Hiernaast zijn er bij Rederij Prinsengracht een aantal zekerheden.

  • Cruise with a smile.  Lokale schippers, leuke hostessen
  • Een opstaplocatie naar keuze
  • Alle moderne faciliteiten zijn aan boord (o.a. toillet, geluidsinstallatie met microfoon, 220 volt, verwarming in de winter, open ramen en dek in de zomer)
  • Laagste prijsgarantie & geen reserveringskosten
  • Slecht weer garantie; dak kan open, dak kan dicht – altijd droog!
  • Jouw wensen staan centraal
  • Een onvergetelijke ervaring op de Amsterdamse grachten!

Vraag direct een offerte aan, dan stellen wij jouw ideale cruise samen!