Prive rondvaart Amsterdam

Prive rondvaart Amsterdam? Zoek niet verder. Rederij Prinsengracht is dé rederij om een prive boot te huren. Ten eerste hebben wij jarenlange ervaring in het verzorgen van prive rondvaarten. Ten tweede varen wij met mooie klassieke salonboten door de Amsterdamse grachten. Daarom luidt ons motto “Cruise with a Smile“! Zoals gezegd gaan we er dan ook voor zorgen dat jullie cruise helemaal naar wens is.

Overzicht van de salonboten voor een prive rondvaart in Amsterdam

Prive rondvaart met een arrangement

Wil jij een boot prive rondvaart door de grachten van Amsterdam te varen? Tijdens een rondvaart bij Rederij Prinsengracht heb je een all inclusief drank arrangement. Samengevat is dat inclusief schipper, huur prive salonboten en open bar met bier, wijn en fris! Ook hebben wij andere prive drank arrangementen of eet arrangementen. Bijvoorbeeld een compleet verzorgd prive diner op de grachten. Of een salonboot met heerlijk broodjes of een Gintonic Cruise.

 

Bij Rederij Prinsengracht ontzorgen wij jou volledig. Bekijk hier onze arrangementen:

Arrangementen

Voor iedere gelegenheid heb je een prive rondvaart.

Wil jij voor jouw gelegenheid een privé boot huren om in de Amsterdamse grachten te varen? Bij een prive rondvaart maken we van iedere gelegenheid een feestje. Of je nou een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest wilt organiseren. Of bijvoorbeeld het Amsterdam Light Festival. Zodoende weet je dat het bij ons zeker een geslaagde dag wordt. We richten de boottocht in zoals jij dat wenst. Open bar? Een compleet verzorgd buffet? Live-muziek aan boord? Alles is mogelijk! Bovendien hebben wij zeer luxe salonboten

Populaire gelegenheden

De 7 zekerheden van Rederij Prinsengracht

Jouw bedrijfsuitje wordt ingericht zoals jij dat wilt.

Hiernaast zijn er bij Rederij Prinsengracht een aantal zekerheden.

  • Cruise with a smile.  Lokale schippers, leuke hostessen
  • Een opstaplocatie naar keuze
  • Alle moderne faciliteiten zijn aan boord (o.a. toillet, geluidsinstallatie met microfoon, 220 volt, verwarming in de winter, open ramen en dek in de zomer)
  • Laagste prijsgarantie & geen reserveringskosten
  • Slecht weer garantie; dak kan open, dak kan dicht – altijd droog!
  • Jouw wensen staan centraal
  • Een onvergetelijke ervaring op de Amsterdamse grachten!

Vraag direct een offerte aan, dan stellen wij jouw ideale cruise samen!